Όπως ήταν αναμενόμενο ,παίκτης του ΟΦΗ θα παραμείνει και για την νέα σεζόν ο Μιγκέλ Μεγιάδο,καθώς διευθετήθηκαν τα τελευταία ζητήματα με την Τσακαρίτα. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, ο 27χρονος Αργεντίνος χαφ θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού την ερχόμενη βδομάδα καθώς δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα
Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής οφείλεται στην ομοσπονδία της Αργεντινής αλλά και την Τσακαρίτα στην οποία και ανήκε καθώς η Ηρακλειώτικη ΠΑΕ είχε πληρώσει τα χρήματα από τα τέλη Ιουλίου.
Το μεσημέρι της Πέμπτης η ΠΑΕ ανακοίνωσε με βίντεο την απόκτηση του παίκτη
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Μιγκέλ Μεγιάδο από την Τσακαρίτα μέχρι το 2024. Μετά από δύο αγωνιστικές περιόδους, στις οποίες κατάφερε να ξεχωρίσει με τη φανέλα της ομάδας, ο Αργεντινός μέσος αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ για τα τέσσερα επόμενα χρόνια. “Μιγκέλ, είμαστε πολύ χαρούμενοι που παραμένεις μέλος της οικογένειάς μας”!