Μόλις τέσσερις αγωνιστικές πρόλαβαν να παίξουν οι ομάδες της Α’ ΕΠΣ Χανίων και έπειτα ήρθε η… καραντίνα.
Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της πρώτης κατηγορίας των Χανίων, αναγκάστηκαν (όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές) να σταματήσουν εκ νέου.
Όμως στα πρώτα τέσσερα ματς είχαμε τέσσερις ομάδες, οι οποίες έμειναν αήττητες!
Πρόκειται για τη Σπάθα, τον Απόλλων Αγίου Ιωάννη, το Γρανίτη και τη Θύελλα Καλάθαινων.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Σπάθα και Απόλλων Αγίου Ιωάννη έχουν το απόλυτο, με 12 βαθμούς με την ομάδα του Βαγγέλη Αγγελάκη να έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων.
Έχει βρει δίχτυα 19 φορές και έχει δεχθεί ένα τέρμα ενώ το συγκρότημα του Γιώργου Τσομπάνογλου έχει 13 γκολ υπέρ αλλά δεν έχει δεχθεί κανένα!

Αμέσως μετά ακολουθεί ο Γρανίτης, ο οποίος σε τρεις αναμετρήσεις έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία ενώ αήττητη είναι και η Θύελλα Καλάθαινων, που έχει μια νίκη με μια ισοπαλία, επίσης σε τρία ματς!